'Dancing On Ice': exit John

maandag 9 oktober 2006

Zaterdagavond schaatsten Froukje de Both en Kelly Pfaff een foutloze kr waardoor ze van de jury elk 45 punten kregen. Deze keer mochten de koppels een eigen nummer kiezen en dat viel in goede aarde want ze maakten er alle vier het beste van. Toch moest vanavond weer n koppel de wedstrijd verlaten.

V


orige week stootte John Williams nog zonder problemen door naar de volgende ronde, maar deze week was het andere koek. Hij haalde niet genoeg stemmen en belandde in de skate-off, net als Staf Coppens. Het was dus het charisma van John versus het talent van Staf. De jury koos uiteindelijk unaniem voor Staf Coppens. Volgende week begint het finale weekend dus zal het extra spannend zijn.

Bron: vtm

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers