'Dancing On Ice': exit John

maandag 9 oktober 2006

Zaterdagavond schaatsten Froukje de Both en Kelly Pfaff een foutloze kr waardoor ze van de jury elk 45 punten kregen. Deze keer mochten de koppels een eigen nummer kiezen en dat viel in goede aarde want ze maakten er alle vier het beste van. Toch moest vanavond weer n koppel de wedstrijd verlaten.

V


orige week stootte John Williams nog zonder problemen door naar de volgende ronde, maar deze week was het andere koek. Hij haalde niet genoeg stemmen en belandde in de skate-off, net als Staf Coppens. Het was dus het charisma van John versus het talent van Staf. De jury koos uiteindelijk unaniem voor Staf Coppens. Volgende week begint het finale weekend dus zal het extra spannend zijn.

Bron: vtm

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers