Dakloze bewoner is nieuwkomer in 'Big Brother'-huis

maandag 2 april 2007

Vanavond valt de bom in het 'Big Brother'-huis. Vlaanderen kon het voorbije weekend al kennismaken met de nieuwe bewoners, maar in het huis weet men nog van niets. Tijdens de liveshow komen de huidige bewoners te weten dat de helft moet vertrekken. 'Big Brother' maakt zich klaar voor de 'Big Exit'...

D


ennis, Hendrik, Nathalie, Johan, Veronique en Teresa zijn de zes nieuwe bewoners die vanavond hun intrede maken in het bekendste huis van Vlaanderen. TV-Visie liet zijn lezers vrijdag al even kennismaken met de nieuwkomers.

Met deze nieuwe bewoners wil KANAALTWEE overduidelijk de kwakkelende kijkcijfers verder opkrikken. Of deze wending van bij de start gepland was of het een noodingreep is, is niet helemaal duidelijk. Zeker is dat de echte fans uitkijken naar de toch wel verrassende liveshow van vanavond. Zij moeten meteen ook afscheid nemen van enkele van de vertrouwde gezichten. Mogen Mario, Dimitri, Astrid, Naiomi en Benjamin (groep 1) straks hun koffers definitief pakken of moeten Virginie, Hanne, Nicolas, Martin, Diana en Evelien (groep 2) vertrekken. Op verschillende fora en websites wordt verwacht dat de eerste groep moet vertrekken. Pas vanavond weet televisiekijkend Vlaanderen zeker van wie 'Big Brother' afscheid zal nemen. Eén ding staat vast, het nieuws zal inslaan als een bom.

Maar daar blijft het niet bij... De overblijvers maken vanavond ook kennis met de zes nieuwkomers. De 'Big Entry' zal dan ook niet onopgemerkt blijven in het huis. Producent Endemol heeft gezorgd voor enkele vurige karakters met opmerkelijke achtergronden. De 21-jarige Veronique liet al weten graag mensen om haar vinger te draaien. Hendrik hoopt dan weer met zijn 'Big Brother'-deelname zijn bestaan als dakloze definitief vaarwel te zeggen. Zijn collega Dennis (40) wil zijn echte leeftijd geheim houden en het huis op stelten zetten. Grote beloftes en veel hoop, maar uiteindelijk zal Vlaanderen beslissen of deze nieuwkomers het lang mogen volhouden in het 'Big Brother'-huis.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers