Dakloze bewoner is nieuwkomer in 'Big Brother'-huis

maandag 2 april 2007

Vanavond valt de bom in het 'Big Brother'-huis. Vlaanderen kon het voorbije weekend al kennismaken met de nieuwe bewoners, maar in het huis weet men nog van niets. Tijdens de liveshow komen de huidige bewoners te weten dat de helft moet vertrekken. 'Big Brother' maakt zich klaar voor de 'Big Exit'...

D


ennis, Hendrik, Nathalie, Johan, Veronique en Teresa zijn de zes nieuwe bewoners die vanavond hun intrede maken in het bekendste huis van Vlaanderen. TV-Visie liet zijn lezers vrijdag al even kennismaken met de nieuwkomers.

Met deze nieuwe bewoners wil KANAALTWEE overduidelijk de kwakkelende kijkcijfers verder opkrikken. Of deze wending van bij de start gepland was of het een noodingreep is, is niet helemaal duidelijk. Zeker is dat de echte fans uitkijken naar de toch wel verrassende liveshow van vanavond. Zij moeten meteen ook afscheid nemen van enkele van de vertrouwde gezichten. Mogen Mario, Dimitri, Astrid, Naiomi en Benjamin (groep 1) straks hun koffers definitief pakken of moeten Virginie, Hanne, Nicolas, Martin, Diana en Evelien (groep 2) vertrekken. Op verschillende fora en websites wordt verwacht dat de eerste groep moet vertrekken. Pas vanavond weet televisiekijkend Vlaanderen zeker van wie 'Big Brother' afscheid zal nemen. Eén ding staat vast, het nieuws zal inslaan als een bom.

Maar daar blijft het niet bij... De overblijvers maken vanavond ook kennis met de zes nieuwkomers. De 'Big Entry' zal dan ook niet onopgemerkt blijven in het huis. Producent Endemol heeft gezorgd voor enkele vurige karakters met opmerkelijke achtergronden. De 21-jarige Veronique liet al weten graag mensen om haar vinger te draaien. Hendrik hoopt dan weer met zijn 'Big Brother'-deelname zijn bestaan als dakloze definitief vaarwel te zeggen. Zijn collega Dennis (40) wil zijn echte leeftijd geheim houden en het huis op stelten zetten. Grote beloftes en veel hoop, maar uiteindelijk zal Vlaanderen beslissen of deze nieuwkomers het lang mogen volhouden in het 'Big Brother'-huis.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers