CRISIS in 'Big Brother': ALLE bewoners willen WEG!

maandag 13 maart 2006

Het blijven woelige tijden in het 'Big Brother'-huis. Enkele uren voor de liveshow staat het hele spel op springen. Blijkbaar is Javier toch niet buiten gegooid en wil 'Big Brother' er alles aan doen om hem een tweede kans te geven.

T


erwijl de rust vanmiddag schijnbaar was teruggekeerd, bedacht 'Big Brother' het ultieme plan om Javier in het huis te houden. De 14 andere bewoners waren zich rustig aan het klaarmaken voor de liveshow toen 'Big Brother' plots een laatste voorstel deed. Hij bevestigde dat Javier twee strenge regels had overtreden, maar wil hem nog een laatste kans geven. Als sanctie stelt 'Big Brother' voor dat Javier een week lang opgesloten wordt in de kooi in de tuin.

De oproep van 'Big Brother' zorgt voor onrust in het huis. De bewoners bespreken het voorstel en leggen het uiteindelijk unaniem naast zich neer. Ze besluiten om hun koffers te pakken om straks tijdens de liveshow collectief te kunnen vertrekken.

Wie krijgt straks gelijk? Komen er barsten in het verbond tussen de bewoners? Ooit maakte 'Big Brother' een gelijkaardige situatie mee in het buitenland. Toen verklapte 'Big Brother' dat er een grote geldsom in het huis verstopt zat… Enkele minuten later waren alle bewoners 'vergeten' dat ze gingen vertrekken… Benieuwd of het straks zover zal komen…

Opmerkelijk was dat de kijkers van de livestream het hele gesprek hebben kunnen volgen. Toch bleef het feestje niet lang duren want rond 18.00 uur zette de regiekamer Q-Music weer over de gesprekken.

Lees ook:
JAVIER NAAR HUIS na geweld in 'Big Brother'-huis!?

'Big Brother', de tweede liveshow, vanavond om 21.10 uur op KANAALTWEE 

Dagelijks op de hoogte blijven over 'Big Brother'?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie méér tv wil. Abonneren kan via de link op de homepage of rechtstreeks via deze link. 

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers