Claudio en GaŽlle woedend op 'Story'

donderdag 3 september 2009

Cladio Dell'Anno en GaŽlle Six, de winnaars van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!' staan opnieuw in volle spotlight. Deze keer niet omwille van hun kookkunsten, maar wel door de geruchten over vreemdgaan door GaŽlle.

Het

weekblad 'Story' pakte uit met het verhaal dat GaŽlle flirtziek is en de voorbije weken regelmatig de bloemetjes buitenzette in haar studentenstad Gent. Het blad laat ook uitschijnen dat het 'allemaal geen koek en ei meer is' tussen het vurige koppel uit 'Mijn Restaurant!'.

Volgens Het Laatste Nieuws duiken er zelfs bronnen op die verkondigen dat de twee al sinds de opnames geen liefdeskoppel meer zijn en alleen voor de schone schijn bij elkaar blijven.

Claudio en GaŽlle zijn de geruchten spuugzat en hebben dan ook officieel een klacht wegens laster en eerroof ingediend tegen Story. Wordt vervolgd...

Bron: HLN

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Lees ook:
BEVESTIGD: Chris en Wendy van 'Mijn Restaurant!' uit elkaar
vtm 'not amused' na schuldenberg Ben en Dominique uit 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers