Claudio en GaŽlle uit elkaar? Claudio ontkent geruchten!

dinsdag 2 februari 2010

Claudio en GaŽlle uit Kortrijk wonnen in 2009 met verve 'Mijn Restaurant!' op vtm. Het koppel was altijd al veelbesproken. En nu verschijnen in de media berichten dat het koppel definitief uit elkaar zou zijn. 'Claudio en GaŽlle zijn enkel nog samen voor de schijn', bloklettert De Standaard. Claudio ontkent ten stelligste alle geruchten.

Claudio en Gaëlle waren in 2009 'talk of the town'. Het winnende koppel van 'Mijn Restaurant!', editie 2009 was op zijn minst flamboyant te noemen. Gaëlle als knappe verschijning, Claudio als explosief ventje die je beter mijdt als zijn kookpunt nabij is. Maar één ding was zeker: Claudio en Gaëlle waren een hecht koppel. Nu blijkt het vuur echter uitgedoofd te zijn.


Volgens Dag Allemaal is het koppel enkel nog samen 'om commerciële redenen'. Gaëlle verschijnt steeds vaker op feestjes, terwijl Claudio aan het fornuis staat in Dell'Anno. Meestal feest Gaëlle ook niet alleen, maar vertoeft ze in het gezelschap van andere mannen.

Volgens De Standaard zou Claudio het erg moeilijk hebben met de breuk. Hij zou Gaëlle constant bellen om te weten wat ze aan het doen is. En toen het tijdschrift Dag Allemaal wilde weten hoe de vork aan de steel zat en ze Claudio belden, kregen ze een baude scheldtirade over zich heen.

Een ex-werkneemster van Del'Anno zegt ook dat het heel slecht gaat met het restaurant. Claudio zou zijn voeten vegen aan zijn zaak en meer dan eens stappen mensen op omdat hun eten maar niet wordt geserveerd.

Claudio reageert op de geruchtenmolen
'Met de hand op het hart, we hebben soms woorden maar zijn nog nooit uit elkaar geweest. En er is ook geen buitenechtelijke relatie geweest', aldus Claudio Dell'Anno in Story. 'Op dit moment zou ik er heel veel voor over hebben om terug te keren naar de anonimiteit', zegt de winnaar van 'Mijn Restaurant!' nu.


Lees ook:
Ontdek de GRATIS nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers