Claudio en GaŽlle populairste koppel 'Mijn Restaurant!'

dinsdag 10 maart 2009

Onze TV-Visie poll naar aanleiding van 'Mijn Restaurant!' is een dikke week oud. En jullie hebben duidelijk een boon voor het West-Vlaamse koppel Claudio en GaŽlle. Met maar liefst 42 procent van de stemmen geven ze hun medestanders het nakijken.

D


e tweede reeks van 'Mijn Restaurant!' op vtm doet het weer uitstekend. En de wedstrijd komt nu stilaan op gang. Wie mag koken? Hoe zien de restaurants eruit? Wie wordt het personeel? Op al die vragen krijg je de komende weken uitgebreid antwoord.

De deelnemende koppels zetten nu al hun beste beentje voor. Hoe meer sympathie ze van het publiek krijgen hoe groter de kansen om hun eigen restaurant te mogen uitbaten. Er staat dus heel wat op het spel. Jij beslist wie 'Mijn Restaurant!' wint.

Welk  koppel draagt je voorkeur weg? Wie wens jij een succesvolle carriŤre in de horeca toe? TV-Visie wil het nu al weten! Steek jouw favoriet koppel een hart onder de riem en stem NU in onze TV-Visie Poll.

Bovendien worden alle nieuwtjes over 'Mijn Restaurant!' gebundeld in een handig dossier. Zo mis je ook dit jaar niets van 'Mijn Restaurant!'. Wil je liever uitgebreid jouw mening geven? Reageer dan in het TV-Visie Forum.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers