Claudio en GaŽlle betalen schulden: Dell'Anno blijft open!

donderdag 18 februari 2010

De toekomst van restaurant Dell'Anno lijkt opnieuw verzekerd. Gisteren leek het er nog op dat het restaurant van Claudio en GaŽlle de deuren moest sluiten na een conflict met de stad Kortrijk. Het niet nakomen van de financiŽle afspraken rond de erfpachtovereenkomst lijkt enkel een gevolg te zijn van de nonchalance van het koppel.

Op het laatste nippertje liet de bankier van Claudio en Gaëlle weten dat alle financiële verplichtingen in orde zouden komen. Een escalatie van het conflict met de stad Kortrijk had kunnen leiden tot een definitieve sluiting van Dell'Anno.

Maar zover is het dus niet gekomen. Zowel de bankwaarborg van 100.000 euro als de erfpachtbetaling voor het eerste jaar zijn dus in orde gekomen. Tijdens een extra schepencollege van de stad Kortrijk kreeg burgemeester Lieven Lybeer zekerheid dat alles in orde komt. 'Er werd ons ook verzeker dat het restaurant solvabel is', aldus Lybeer.

'Dat bewijst dat het er geen kwestie van centen is maar dat deze man veel te nonchalant is met dit soort zaken. We hebben Dell’Anno graag in Kortrijk, maar de wet geldt voor iedereen.' benadrukt de burgemeester. De stad schakelt dan ook een advocaat in om erop toe te zien dat de gemaakte afspraken nu worden nagekomen.

Claudio zelf wou niet reageren in de pers: 'Ik heb niet dan last met jullie', verklaarde hij.

Bron: GVALees ook:
Financieel drama voor Claudio en GaŽlle? Sluiting dreigt!
Geen nieuw restaurant voor Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!'
Claudio en GaŽlle uit elkaar? Claudio ontkent geruchten!
Ontdek hier de koppels en panden van 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers