Chef Kristof uit Aalst ontgoocheld na kritiek Peter Goossens

vrijdag 19 maart 2010

Donderdag kon iedereen in 'Mijn Restaurant!' zien dat het steeds slechter gaat met het duo Inge en Catherine in Aalst. En bij het bezoek van de jury deelde ook chef Kristof in de klappen. 'Ik ben het slachtoffer van de vete tussen Inge en Catherine', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Peter Goossens was niet mals voor het eten dat chef Kristof hem en zijn collega juryleden voorschotelde in Aalst. Hij omschreef de gerechten als 'triestig' en nam zelfs het woord 'begrafeniskost' in de mond.


Kristof Lassuyt, de chef van Catherine en Inge in Aalst, begrijpt de kritiek, maar heeft ook zijn bedenkingen over de gang van zaken: 'Ik heb geen eerlijke kans gekregen. Ik begon al met een achterstand aan deze tweede kookproef omdat ik de eerste kookproef in Koksijde niet kon bijwonen. Ik ben het slachtoffer van de vete tussen Inge en Catherine. Dat hebben ze op tv duidelijk in de verf gezet', aldus chef Kristof in Het Nieuwsblad.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Catherine en Inge moeten 'Mijn Restaurant!' verlaten
Herbekijk 'Mijn Restaurant!' aflevering 6

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers