Caroline Gennez zegt af voor 'De Allerslimste Mens'

donderdag 2 december 2010

SP.A-voorzitster Caroline Gennez heeft beslist om niet deel te nemen aan 'De Allerslimste Mens'. Zolang er geen regering is, wil ze liever niet deelnemen aan de populaire En-quiz. Gennez vindt het 'geen passend signaal'. Ze wil zich volledig kunnen concentreren op de vorming van een regering.

De kans dat er voor half januari een nieuwe federale regering is, is nagenoeg onbestaand. Caroline Gennez zal dus niet te zien zijn in de titanenstrijd die 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' ongetwijfeld wordt. Bart De Wever, N.VA-voorzitter en toponderhandelaar, zal wel deelnemen aan het programma. Hierop kwam vooral van zijn partijgenoten al heel wat kritiek.


Woestijnvis, dat 'De Allerslimste Mens' maakt voor Eén, had er rekening mee gehouden dat door de regeringsvorming misschien wel een aantal kandidaten zouden afzeggen. Ze hadden een aantal andere politici op de reservebank zitten. Wie er Caroline Gennez precies zal vervangen is nog niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers