Caroline Gennez zegt af voor 'De Allerslimste Mens'

donderdag 2 december 2010

SP.A-voorzitster Caroline Gennez heeft beslist om niet deel te nemen aan 'De Allerslimste Mens'. Zolang er geen regering is, wil ze liever niet deelnemen aan de populaire Eén-quiz. Gennez vindt het 'geen passend signaal'. Ze wil zich volledig kunnen concentreren op de vorming van een regering.

De kans dat er voor half januari een nieuwe federale regering is, is nagenoeg onbestaand. Caroline Gennez zal dus niet te zien zijn in de titanenstrijd die 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' ongetwijfeld wordt. Bart De Wever, N.VA-voorzitter en toponderhandelaar, zal wel deelnemen aan het programma. Hierop kwam vooral van zijn partijgenoten al heel wat kritiek.


Woestijnvis, dat 'De Allerslimste Mens' maakt voor Eén, had er rekening mee gehouden dat door de regeringsvorming misschien wel een aantal kandidaten zouden afzeggen. Ze hadden een aantal andere politici op de reservebank zitten. Wie er Caroline Gennez precies zal vervangen is nog niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geïnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de première van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creëerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers