Bouw nieuw Big Brotherhuis in Vilvoorde

dinsdag 15 november 2005

Een televisiemonument is niet meer... Het oorspronkelijke huis voor de eerste 4 seizoenen van de Vlaamse 'Big Brother' is onlangs volledig afgebroken. Omdat KANAALTWEE begin 2006 start met een nieuwe reeks van de bekende realitysoap, bouwt de zender momenteel een spiksplinternieuw huis.

Voor

het ontwerp organiseerde KANAALTWEE zelfs een wedstrijd voor architectenbureaus. Het idee van de winnaar wordt momenteel uitgewerkt, verklapt marketingmanager Jo Nachtergaele in de krant De Standaard. 'Het huis zal fris en modern ogen en wordt gebouwd in functie van de nieuwe reeks'.

En deze keer loopt alles volgens de regels. Bij de bouw van het eerste huis in Vilvoorde brak er politieke heibel uit over de bouwvergunning. Jo Nachtergaele bevestigt dan ook dat alles volgens de regels verloopt. KANAALTWEE heeft een bouwvergunning aangevraagd en die werd goedgekeurd en inmiddels afgeleverd door de stad Vilvoorde.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers