'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' start met mini-afleveringen

zondag 14 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Liefde kent geen grenzen, dat heeft het eerste seizoen van 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond' dubbel bewezen met de mooie koppels Jan en Romina en Manu en Hilde.

Ook dit jaar gaan 5 Vlaamse boeren in het buitenland op zoek naar een lief van hier. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 april stelt VTM elke dag een nieuwe boer voor, tussen 'VTM NIEUWS' en 'Familie', omstreeks 19.55 uur.


Vlaanderen kan kennis maken met Victor (25) uit Bulgarije, Etienne (55) uit Kaapverdië, Stephan (33) uit Canada, Gerard (43) uit Duitsland en Marianne (40) uit Finland. Jawel, voor het eerst gaat dus ook een vrouw op zoek naar een Vlaamse man via 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond.' Stuk voor stuk zijn de deelnemers straffe avonturiers die een uitdaging gezocht én gevonden hebben in het buitenland, elk in een andere uithoek van de wereld. Maar toch zoeken ze het laatste puzzelstuk van hun geluk in Vlaanderen: een toffe partner om hun leven te vervolledigen.

Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens reizen opnieuw de wereld rond om zich onder te dompelen in de leefwereld van de vijf boeren en ze polsen naar hun diepste gevoelens en grootste verlangens.

'Na zovele jaren 'Boer zkt Vrouw' blijft het spannend en superleuk om nieuwe boeren te kunnen voorstellen aan kijkend Vlaanderen. En ja, dit jaar mogen de mannen zich dus ook aangesproken voelen, want er zit een boerin bij. An en ik hopen van harte dat er weer massaal veel brieven binnenlopen en dat de vonken vurig overslaan. Niets mooiers dan getuige te zijn van die prille, ontluikende liefdes. We kijken er enorm naar uit', vertelt Dina Tersago.

'We hebben 4 superleuke boeren die staan te popelen om hun Vlaamse droomvrouw te ontmoeten en voor het eerst gaat ook een Vlaamse boerin in het buitenland op zoek naar de liefde. Ik voel me vereerd dat ik samen met Dina weer de wereld mag rond reizen om Cupido een handje te helpen en kijk ernaar uit om die vlinders en prille gevoelens weer van op de eerste rij mee te maken', aldus An.

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 april ontdekt de kijker in mini-afleveringen waar de boeren hun geluk gevonden hebben, wat ze doen en wat ze zoeken in een levenspartner. En niet te vergeten: na de korte portretten volgt op zondag 21 april een extra lange kick-off aflevering met nog meer beeldmateriaal.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (mini-afleveringen!), vanaf maandag 15 april om 19.55 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers