'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

dinsdag 13 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond'.

Wat begon met 1502 brieven en talloze speeddates, eindigde voor sommigen met een mooie relatie.



Manu en Hilde zijn nog steeds dolverliefd. Ondertussen is het stel al bijna een half jaar samen. En er is meer, want Hilde verhuist eerstdaags naar Zuid-Afrika voor haar Manu. 'Wij zijn dolgelukkig. Met Hilde kan ik al m’n boxjes afvinken. Ik zie haar graag.'

Jan en Romina zagen mekaar sinds Romina’s vertrek uit Australië de voorbije twee maanden niet meer en ondertussen was het spannend afwachten of ze mekaar zouden missen. 'De laatste 14 dagen waren er te veel aan. Toen begon ik echt de nachten af te tellen.' Jan kon niet wachten om Romina terug te zien, en dat was wederzijds. In België beleefden ze een leuke tijd samen en de twee gaan voortaan door het leven als koppel. Romina is haar volgende trip naar Jan al aan het plannen.

Jeroen was tot na de opnames dol op zijn Severien. Maar toen Severien later terugkeerde naar de boerderij in Wipperdorf, was de liefde langs Jeroens kant helaas wat bekoeld. Het koppel ging uit mekaar. Recent vond Jeroen opnieuw de liefde, bij de Vlaamse Kimberly, die studeert voor veearts.

Jitse werd in Noorwegen verliefd op Emily. Zij miste echter iets en wou vrienden blijven. 'Maar al toen ik op het vliegtuig stapte, vroeg ik me af of ik geen fout had gemaakt.' Na enkele weken keerde ze terug naar Mjåvatn om dat te ontdekken. Toen Emily opnieuw in België was, kwam er meer duidelijkheid. Emily: 'Bij mij begonnen in België mijn gevoelens te groeien, maar ik denk dat Jitses gevoelens afgezwakt waren door de eerste teleurstelling.' Jitse: 'Onze timing zat gewoon verkeerd. Toen zij nee zei, zei ik ja. En toen zij ja zei, zei ik nee. Dat gevoel dat ik eerder had, kwam niet helemaal terug bij mij.'

In Canada zat het goed tussen Bjorn en Evelyn, maar de twee wouden niet te hard van stapel lopen en afwachten hoe het zou zijn als Evelyn terug in België was. 'In Canada ben ik vertrokken als vrienden, maar erna ben ik nog twee weken terug naar Alberta geweest en dat was heel fijn voor ons. Een koppel zijn we niet. Wel goeie vrienden. Ik ben blij dat ik ben teruggegaan.'

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' krijgt tweede seizoen - INSCHRIJVINGEN GEOPEND
Gemiddeld 870.000 kijkers – goed voor 34,8% marktaandeel (VVA 18-54; live +7) - volgden dit eerste seizoen van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond', en het programma maakte enkele boeren dolgelukkig. VTM is dan ook blij aan te kondigen dat het programma een tweede seizoen krijgt. Geïnteresseerde boeren die in het buitenland wonen, kunnen zich vanaf nu inschrijven op vtm.be.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
boerzktvrouw

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Frankie is niet de meest gelukkige vrouw op aarde. Een tragische jeugd en verschillende stukgelopen verhoudingen liggen aan de basis van haar melancholische buien. Ze voelt zich vaak eenzaam en alleen, maar aanvaardt haar lot en onderneemt niets. Gelukkig heeft ze in het eethuis waar ze werkt geen tijd om over haar leven na te denken. Maar dan wordt kok Johnny aangeworven. Hij is verliefd op Frankie en wil met haar aan een toekomst bouwen. Zal Frankie haar hart laten spreken en aan haar gevoelens toegeven? Durft ze het risico te nemen dat ook deze relatie na een tijdje kan doodbloeden?

'Frankie and Johnny', film uit 1991 met oa. Michelle Pfeiffer en Al Pacino, om 21.30 uur op En.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 21:30
  Frankie & Johnny
  23:25
  Het journaal (laat)
 • 21:35
  Trust Me
  22:35
  20th Century Women
 • 20:55
  Geen uitzending
  06:00
  Tik Tak
 • 21:30
  The Bounty Hunter
  23:40
  The Hate U Give
 • 20:25
  The Spy Who Dumped Me
  22:35
  Con Air
 • 20:25
  X-Men: Apocalypse
  22:55
  Ice Road Terror
 • 21:35
  Vossenstreken
  22:30
  The Skeleton Twins
 • 20:00
  TV krant VTMKIDS
  05:35
  Brandweerman Sam
 • 22:25
  The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again
 • 20:25
  The Accountant
  22:55
  Fail Army
 • 20:30
  Monte carlo
  22:35
  Naked Attraction: Naughtiest bits
 • 22:25
  NCIS
  00:20
  C.S.I.: Crime Scene Investigation
 • 22:10
  De sterrenkaart
  22:40
  Apero-Dining
 • 21:00
  Herhalingslus
  11:00
  Trends Talk
 • 22:00
  Concert
  00:00
  Je Kijkt Naar De Sterren
 • 22:18
  Zelf gedaan, goed gedaan
  22:32
  Hallo roger
 • 22:15
  De Koepelzaal
  22:30
  Het Gesprek - Els Ampe
 • 21:40
  Matthijs gaat door
  22:40
  NOS Studio Sport Eredivisie
 • 22:25
  Craith
  00:25
  Kollektivet
 • 22:05
  Hunted
  22:46
  Politieke Partijen: JONG