'Blok 'n Roll': de ideale blokpauze met Niko en Britt op JIM

zondag 31 mei 2015

Examenstress en dringend nood aan ontspanning? Vanaf maandag 1 juni staan Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs paraat om de zwoegende student een hart onder de riem te steken met het interactieve live-programma 'Blok 'n Roll'.

Met leuke ontspanningstips en goede muziek zorgt het duo van maandag tot donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur voor een blokpauze. Britt zet met 'Blok 'n Roll' haar eerste stappen bij JIM.


Britt Valkenborghs: 'Ik kijk er enorm naar uit om me in dit nieuwe avontuur te smijten. Mijn eigen studententijd is eigenlijk nog niet zó heel lang verleden tijd, en toen was ik maar al te blij als ik even kon ontspannen. Weg van de berg cursussen en boeken, op zoek naar afleiding. Ik steek de studenten die de komende maand gaan afzien tijdens het blokken dus graag een hart onder de riem. Na mijn redactiewerk voor 'The Black Guide' en 'JIM Now' mag ik nu dus ook eens ervaren hoe het voelt om voor de camera te staan. Uiteraard is dit presenteerdebuut heel erg spannend voor mij, maar ik voel me best gerust: onder de vleugels van Niko ben ik veilig (lacht).'

Niko Van Driessche: 'Met 'Blok 'n Roll' zorgen we voor een dagelijkse studiebreak. De studenten kunnen samen met ons stoom afblazen, alle examenstress even van zich afgooien en meebrullen op hun favoriete songs. En uiteraard staan Britt en ik ook klaar voor de nodige peptalk!'

In het liveprogramma 'Blok 'n Roll' gaan Niko en Britt tijdens de maand juni dagelijks op zoek naar de beste ontspanningstips, die ze zelf ook uitvoerig testen. Iedere woensdag trekt Britt naar een studentenstad, waar ze op zoek gaat naar kotstudenten die dringend nood hebben aan een 'Blok 'n Roll-reddingspakket'. Met dagelijkse updates van de grappigste actuagebeurtenissen, een ludieke quiz en lievelingssongs van lotgenoten, zitten de studenten van maandag tot donderdag twee uur lang goed bij JIM.

'Blok 'n Roll', vanaf 1 juni van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur op JIM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers