Bloedklonter Wim Soutaer na val 'Dancing On Ice'?

zaterdag 13 januari 2007

Zanger Wim Soutaer ligt momenteel in het ziekenhuis omdat hij regelmatig duizelig was. Na onderzoek bleek dat de symptomen veroorzaakt werden door een bloedklontertje. Soutaer verwacht dat het probleem met de juiste medicatie snel opgelost zal zijn, maar hij moet wel nog tot dinsdag in het ziekenhuis blijven.

Wim

Soutaer was normaal vrijdag te gast in 'Zo Is Er Maar En' op En. Maar door zijn ziekenhuisopname heeft hij hiervoor verstek moeten laten gaan. "Een klein bloedklontertje zorgde ervoor dat Wim draaierig werd en zijn evenwicht verloor" aldus de website van de zanger. Dinsdag mag Wim Soutaer waarschijnlijk al naar huis maar hij zal het nog een tijdje rustig aan moeten doen.
 
Maar waar komt het bloedklontertje vandaan? Het kan van zelf zijn gekomen, maar ook een val tijdens 'Dancing On Ice' kan aan de basis liggen. Wim soutaer was n van de Vlaamse kandidaten tijdens het eerste seizoen van 'Dancing On Ice ' van VTM en RTL 4. 

Bron: VRTnieuws 

DOSSIER: Dancing On Ice

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers