Binnenkort op Canvas: 'Olalala' met Siska Schoeters

vrijdag 28 februari 2014

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters maakt binnenkort haar tv-debuut op Canvas als presentatrice van de geestige popquiz 'Olalala'.

'Olalala', zeer geschikt voor een breed publiek, is een geestige en niet zo ernstige popquiz  met een hoek af, waarin twee teams van twee spelers proberen vragen te beantwoorden en opdrachten tot een goed einde te brengen. Enige kennis van popmuziek  is handig, maar een beetje zin voor improvisatie kan ook wonderen doen. De kandidaten kunnen uit de muziekwereld komen, maar het kunnen net zo goed comedians, acteurs en andere verrassende persoonlijkheden zijn. De teams quizzen voor de eer, want  deelnemen is hier belangrijker dan winnen.


In elke van de 13 afleveringen daagt Siska haar teams uit in vijf spelrondes. Naast de vragen spuit 'Olalala' uiteraard ook graag popweetjes die de oren van de kijkers zullen dàen flapperen.

'Olalala' wil de kijkers na een zware dagtaak een toffe ontspanning bezorgen. De kandidaten zorgen er samen met Siska Schoeters voor dat Olalala een plezante rondleiding wordt door de gangen van ons collectief muzikaal geheugen. Onderweg zal er uiteraard al eens gelachen worden.

Voor Siska Schoeters, die iedereen kent als radiostem, is 'Olalala' haar televisiedebuut.

'Olalala', vanaf woensdag 12 maart om 20.40 uur op Canvas.

DOSSIER: Het tv-voorjaar van 2014

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers