Binnenkort op Canvas: 'Olalala' met Siska Schoeters

vrijdag 28 februari 2014

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters maakt binnenkort haar tv-debuut op Canvas als presentatrice van de geestige popquiz 'Olalala'.

'Olalala', zeer geschikt voor een breed publiek, is een geestige en niet zo ernstige popquiz  met een hoek af, waarin twee teams van twee spelers proberen vragen te beantwoorden en opdrachten tot een goed einde te brengen. Enige kennis van popmuziek  is handig, maar een beetje zin voor improvisatie kan ook wonderen doen. De kandidaten kunnen uit de muziekwereld komen, maar het kunnen net zo goed comedians, acteurs en andere verrassende persoonlijkheden zijn. De teams quizzen voor de eer, want  deelnemen is hier belangrijker dan winnen.


In elke van de 13 afleveringen daagt Siska haar teams uit in vijf spelrondes. Naast de vragen spuit 'Olalala' uiteraard ook graag popweetjes die de oren van de kijkers zullen dàen flapperen.

'Olalala' wil de kijkers na een zware dagtaak een toffe ontspanning bezorgen. De kandidaten zorgen er samen met Siska Schoeters voor dat Olalala een plezante rondleiding wordt door de gangen van ons collectief muzikaal geheugen. Onderweg zal er uiteraard al eens gelachen worden.

Voor Siska Schoeters, die iedereen kent als radiostem, is 'Olalala' haar televisiedebuut.

'Olalala', vanaf woensdag 12 maart om 20.40 uur op Canvas.

DOSSIER: Het tv-voorjaar van 2014

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers