Bijna 900 000 kijkers voor

donderdag 22 december 2005

Het televisieprogramma 'Hoop', dat En en VTM samen hebben opgezet in het raam van de gelijknamige solidariteitsactie, werd bekeken door 897.527 Vlamingen. Dat is goed voor een marktaandeel van 35,2%. Dit zijn de gezamenlijke cijfers van En en VTM.

Na a

floop van de uitzending stond de teller van de fondsenwerving op ruim 3,6 miljoen euro. Dit geld gaat naar de levensnoodzakelijke hulpverlening van het Rode Kruis en Artsen Zonder Grenzen voor de slachtoffers van de aardbeving in Pakistan.

De inzamelingsactie loopt nog steeds voort. Meer informatie daaromtrent krijg je op het gratis telefoonnummer 0800 30201 van de Vlaamse Infolijn.

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australi, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers