'Big Brother': veilingsweek afgelopen

zondag 28 mei 2006

Op een dag voor de finale van 'Big Brother' was er vandaag de laatste veilingsdag voor het goede doel. Vandaag moest de graffitimuur het huis uit voor zoveel mogelijk geld. Het startbod was 565 euro.

D


e graffitimuur werd door Kirsten en An rond Bart gebouwd met Ytong stenen. Daarna moesten Kevin, Haris & David de muur bespuiten met graffiti. Ditmaal werd er geveild voor Spullenhulp, een organisatie die zich inzet tegen uitsluiting en armoede.

Ook nu weer waren er persoonlijke spullen te koop. Kirsten gaf alweer een topje weg voor wie 900 euro bood en Kevin gaf een T-Shirt weg met daarop de tekst 'BB-2006' en de handtekeningen van de drie finalisten. Voor dit unicum moest 1400 euro worden neergeteld. Wie 1700 euro wilde spenderen voor de graffitimuur kreeg er een 'Big Brother'-beertje bij. Kevin wilde ook nog 2000 euro voor zijn zwembroek krijgen, maar iemand uit Vlaanderen bood slechts 1800 euro.

De laatst veiling zit er dus op. De voorbije dagen werden vele dingen geveild voor diverse goede doelen. Op dinsdag verpatsten de bewoners het ijzeren 'Big Borther'-logo voor 4950 euro ten voordele van de 'VZW Cliniclowns Belgi'. 'GeefOm-Aids' kreeg 3100 euro dankzij het naaktportret van Kenny. De zelfgemaakte ringen gingen op donderdag voor 2000 euro de deur uit voor 'Makea-wish'. En op vrijdag waren de confettitekeningen en pruik  1000 euro waard voor de VZW Natuurpunt.

Op de voorlaatste veilingdag was het grote doek dat de beurt en dat ging buiten voor 4250 euro. Ten slotte ging de muur voor 1800 euro uit het 'Big Borther'-huis. In totaal gaat er dus 17100 euro naar allerlei goede doelen.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers