'Big Brother': veiling op volle toeren

donderdag 25 mei 2006

Vanavond was er in 'Big Brother' weer een veiling ten voordele van een goed doel. Nu gingen zelfgemaakte ringen onder de hamer.

I


n week een van het programma maakten de bewoners 126 tinnen ringen om zo extra slaaptijd te winnen.  De veiling daarvan nu bracht in totaal 2000 euro op. Al dit geld gaat naar de Make-a-wish Foundation. Die vereniging wil wensen van kinderen met levensbedreigende ziektes inwilligen.

De bewoners gaven verder ook persoonlijke spullen weg:

Kirsten gaf een twee topjes weg. Een voor 700 en een voor 1500 euro. Kevin gaf slippers weg voor 1200 euro én David het t-shirt uit de begingeneriek (1500 euro).

Wie wint de finale van 'Big Brother'? STEM NU

Bron: Big Brother livestream

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers