'Big Brother': TV-Visie sprak met de mama van Virginie

zaterdag 31 maart 2007

Ook de moeder en zus van Virginie stonden donderdagavond op de 'Big Brother'-weide om het hele gebeuren live te volgen. TV-visie was benieuwd hoe zij 'Big Brother' beleven.

<


STRONG>Als ik vraag wie zal winnen gaat u Virginie zeggen, dus zal ik maar meteen vragen waarom ze gaat winnen…
Marie (mama van Virginie) : "Omdat ze het spel uitstekend meespeelt. Ze gaat er volledig voor. En wat die leugendetector ook beweert, het klopt niet. Ik ben er zeker van dat Virginie niet liegt over de dingen die haar gevraagd worden in het huis. Ze heeft altijd al de waarheid gesproken. Volgens mij manipuleert 'Big Brother' die detector om de spanning in het spel te houden."

Hoe reageerde u toen Virginie vertelde dat ze ging deelnemen aan 'Big Brother'?
"Eerst was ik niet al te enthousiast. Maar nu ze in het huis zit steun ik haar volledig. Ik ben er ook zeker van dat ze er vanavond niet gaat uitliggen. Ze heeft misschien een beetje het voortouw genomen toen beslist moest worden wie er vorige maandag het huis uit moest (Mutz) maar dat komt omdat de rest zo onverschillig bleef. Er kwam geen reactie, dus heeft zij een beslissing moeten nemen."

Ook zus Laura (11) vindt het erg leuk dat haar zus in het 'Big Brother'-huis zit. "Het was wel een verrassing voor mij want Virginie had het mij niet verteld. Plots zat ze in het huis. Ik hoop dat ze gaat winnen. Virginie gedraagt zich in het huis net zoals thuis."

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers