'Big Brother': reactie van Kevin op auto-ongeluk

woensdag 11 april 2007

Dinsdagavond werden de bewoners van het Big Brother-huis naar het plasmascherm geroepen. Daar kregen ze de fansite van Kevin en Virginie te zien waarop stond dat Kevin een ongeval had met de wagen van Virginie. Gelukkig was Kevin slechts lichtgewond, de auto heeft wel veel schade opgelopen.

De b

ewoners wisten niet zeker of het bericht een leugen was, maar Virginie ging ervan uit dat Big Brother de waarheid heeft laten zien. Ze reageerde furieus, vooral omdat het haar auto was waar ze lang voor heeft moeten sparen. Virginie zei ook dat Kevin uit zijn avonturen uit het huis had moeten leren en niet mag drinken als hij moet rijden.

Kevin kreeg nog niet de kans om zijn kant van het verhaal te vertellen, daarom ging TV-Visie op zoek naar zijn reactie. Kevin wil eerst en vooral zeggen dat hij niet dronken was toen hij het ongeval veroorzaakte. Hij botste op een verhoogde rotonde toen hij de GPS wilde instellen, hij week nog uit maar raakte de rotonde nog met één wiel. Doordat de wagen omnium verzekerd is, zal Virginie snel terug met haar auto kunnen rijden als ze uit het huis is.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers