'Big Brother' prominent via iWatch

donderdag 22 februari 2007

iWatch, de on-demand service van KANAALTWEE, zal vanaf 9 maart 2007 heel wat extra's bieden rond Big Brother. Niet alleen kan de kijker de dagelijkse afleveringen en de live-shows van Big Brother herbekijken via deze digitale on demand-service, maar hij of zij zal tevens op iWatch kunnen afstemmen voor heel wat extra beeldmateriaal.

<


STRONG>'The Best Of'
Een selectie van de 10 beste Big Brother-afleveringen ooit, geselecteerd door Big
Brother himself . De kijker betaalt 1 euro per aflevering. Deze service is verkrijgbaar tot
30 juni 2007.

'Top 3- momenten van...'
Een aantal bekende Big Brother-bewoners uit vorige edities - waaronder Betty, Spillie, Kelly, Ellen, Kirsten en anderen - stellen hun persoonlijke TOP 3 voor van beste Big Brother-afleveringen. De iWatch-kijker krijgt deze afleveringen aangeboden voor 1
euro/aflevering. Deze service is eveneens verkrijgbaar tot 30 juni 2007.

Nominaties
Op iWatch kan de digitale kijker exclusief de integrale nominaties bekijken voor 1 euro.

Studio iWatch
Elke week moeten de bewoners een tv-programma van 30 minuten maken voor iWatch. Dit wordt exclusief aangeboden op iWatch en zal 1,5 euro kosten. Te herbekijken tot 30 juni.

Quickies
Korte montages met hoogtepunten uit het Big Brother-huis. (0,5 euro)

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers