'Big Brother': nieuwe Big Boss tactisch gekozen?

dinsdag 4 april 2006

Traditioneel na het vertrek van een bewoner moet er een nieuwe Big Boss gekozen worden. Na het afronden van de liveshow moet elke bewoner een naam opgeven. Blijkbaar kozen de bewoners vrij tactisch. Een overzicht van hun stemmen:

Kenn

y: Mike
Mike: Kenny
Sandra: Audrey
An: Kenny
Bart: Audrey
Kevin: Audrey
Kirsten: Audrey
Audrey: Kirsten
David: Audrey
Haris: Audrey
 
En dit betekent dat Audrey deze week de baas mag spelen over de negen overblijvers. Audrey heeft ook een opvallende keuze gemaakt over wie haar mag vergezellen in de loft. Niet iedereen is even blij...

Vooral An lijkt ontgoocheld omdat Audrey haar vriendin Kristen mee naar de loft neemt. Audrey gaat naar de tuin en vraag aan An of ze nu boos is. An ontkent maar zegt wel dat ze ook eens graag naar de loft wil. 'Ik zou absoluut geen Big Boss willen zijn, maar er zijn nog steeds enkele mensen die niet boven zijn geweest en dat vind ik wel spijtig.', aldus een ontgoochelde An.

En zo begint de nieuwe 'Big Brother'-week meteen met de nodige animo...
 
Bron: BigBrother.be

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers