'Big Brother': moeizame veilingsdag

vrijdag 26 mei 2006

In de laatste week van 'Big Brother' op KANAALTWEE worden allerlei voorwerpen geveild voor het goede doel. Vandaag gingen de confetti-tekeningen en een pruik onder de hamer. Het goede doel van vandaag is VZW Natuurpunt. Dat springt in de bres voor een leefbare wereld voor mens, plant en dier. De veiling begon om 19.00 uur op een bod van 287 euro.

I


n de eerste week kregen loftbewoners Javier, Evy en Kathleen de opdracht om met hun zelfgemaakte zwarte confetti elf verschillende dierensilhouetten te maken die de elf bewoners van beneden symboliseerden. In week elf moesten de bewoners zoveel mogelijk haar van hen zelf zien te verzamelen. Van het verzamelde haar moesten ze een pruik maken.

De veiling van vandaag verliep erg moeizaam. Er was maar weinig interesse voor de tekeningen en de pruik. Uiteindelijk werd na veel aandringen van de bewoners toch 1000 euro bij elkaar gesprokkeld.

Ook bij deze veiling droegen de bewoners nog extra persoonlijke spullen toe om het totaalbedrag omhoog te krikken. Een Xyliana-beertje en een pet van Kevin brachten 500 euro op. En wie 1000 euro bood kreeg van Kirsten een gesigneerd topje.

Morgen wordt het grote doek dat de bewoners maakten geveild. Dat doek staat om dit moment al op 1590 euro en zal morgen hopelijk veel geld opbrengen.

Wie wint de finale van 'Big Brother'? STEM NU

Bron: Big Brother livestream

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier ! Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers