'Big Brother' met zware straffen voor muitende bewoners

zaterdag 8 april 2006

Het zat er vrijdagavond bovenarms op in het 'Big Brother'-huis. In de tuin had 'Big Brother' een Smart geparkeerd. Voor elk uur dat de bewoners met z'n allen in het autootjes bleven zitten, kregen ze 5% van het huishoudbudget.

De b

ewoners zagen de opdracht met de Smart niet direct zitten, maar besloten om het toch eens te proberen. In het autootje zat natuurlijk ook een radio. 'Big Brother' had zijn bewoners uitdrukkelijk gewaarschuwd om deze niet te gebruiken.

Maar de bewoners konden zich niet bedwingen. Al snel klonk er muziek uit de autoradio. De bewoners negeerden verschillende aanmaningen van 'Big Brother' en deze dreigde dan maar met zeer zware straffen. Elke minuut ongehoorzaamheid kon hen een week zonder tabak opleveren. Volgens de website van 'Big Brother' is dit alvast de regel voor volgende week. Er zullen geen tabaksprodukten geleverd worden door 'Big Brother'. Ook de opdracht met de Smart is volledig mislukt. De bewoners verliezen hierdoor 30% van het huishoudbudget van volgende week. Wordt vervolgd...

'Big Brother', vanavond om 20.30 uur op KANAALTWEE

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers