'Big Brother' met zware straffen voor muitende bewoners

zaterdag 8 april 2006

Het zat er vrijdagavond bovenarms op in het 'Big Brother'-huis. In de tuin had 'Big Brother' een Smart geparkeerd. Voor elk uur dat de bewoners met z'n allen in het autootjes bleven zitten, kregen ze 5% van het huishoudbudget.

De b

ewoners zagen de opdracht met de Smart niet direct zitten, maar besloten om het toch eens te proberen. In het autootje zat natuurlijk ook een radio. 'Big Brother' had zijn bewoners uitdrukkelijk gewaarschuwd om deze niet te gebruiken.

Maar de bewoners konden zich niet bedwingen. Al snel klonk er muziek uit de autoradio. De bewoners negeerden verschillende aanmaningen van 'Big Brother' en deze dreigde dan maar met zeer zware straffen. Elke minuut ongehoorzaamheid kon hen een week zonder tabak opleveren. Volgens de website van 'Big Brother' is dit alvast de regel voor volgende week. Er zullen geen tabaksprodukten geleverd worden door 'Big Brother'. Ook de opdracht met de Smart is volledig mislukt. De bewoners verliezen hierdoor 30% van het huishoudbudget van volgende week. Wordt vervolgd...

'Big Brother', vanavond om 20.30 uur op KANAALTWEE

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers