'Big Brother' met zware straffen voor muitende bewoners

zaterdag 8 april 2006

Het zat er vrijdagavond bovenarms op in het 'Big Brother'-huis. In de tuin had 'Big Brother' een Smart geparkeerd. Voor elk uur dat de bewoners met z'n allen in het autootjes bleven zitten, kregen ze 5% van het huishoudbudget.

De b

ewoners zagen de opdracht met de Smart niet direct zitten, maar besloten om het toch eens te proberen. In het autootje zat natuurlijk ook een radio. 'Big Brother' had zijn bewoners uitdrukkelijk gewaarschuwd om deze niet te gebruiken.

Maar de bewoners konden zich niet bedwingen. Al snel klonk er muziek uit de autoradio. De bewoners negeerden verschillende aanmaningen van 'Big Brother' en deze dreigde dan maar met zeer zware straffen. Elke minuut ongehoorzaamheid kon hen een week zonder tabak opleveren. Volgens de website van 'Big Brother' is dit alvast de regel voor volgende week. Er zullen geen tabaksprodukten geleverd worden door 'Big Brother'. Ook de opdracht met de Smart is volledig mislukt. De bewoners verliezen hierdoor 30% van het huishoudbudget van volgende week. Wordt vervolgd...

'Big Brother', vanavond om 20.30 uur op KANAALTWEE

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In EthiopiŽ ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers