'Big Brother': liveshow met traantjes en NIEUWE BEWONER

dinsdag 7 maart 2006

De 'BIG BROTHER LIVE'-uitzending van maandag was extreem spannend : de beneden- en de boven-bewoners werden met elkaar geconfronteerd, er werd voor het eerst een 'Big Boss' verkozen en de allereerste nominaties gebeurden LIVE in de uitzending. Bovendien werden er enkele nieuwe wendingen onthuld die alles te maken hadden met een stroompanne in Vilvoorde én werd er een 15de bewoner geïntroduceerd…

<


STRONG>Slaapopdracht geslaagd
De benedenbewoners kregen in de LIVE te horen dat hun slaapopdracht geslaagd was. Maandagavond hadden ze nog ruim 4 uur slaaptijd over. 'Big Brother' gaf hen voor elk uur dat ze over hadden een verrassing. En die verrassing wordt een 4-gangenmenu dat hen dinsdag geserveerd wordt. Dat zullen ze wellicht appreciëren want door de mislukte opdracht van Bart en Nathalie leefden ze de voorbije dagen enkel op rijst, water, uien en aardappelen… Bovendien leverde het welslagen van de slaapopdracht hen volgende week een volledig huishoudbudget op.

Confrontatie met geheime bewoners
De benedenbewoners werden maandagavond LIVE geconfronteerd met de geheime bewoners van de loft op de bovenverdieping. Kathleen werd meteen herkend en ook met Evi hadden ze al even kunnen kennismaken. Javier hebben ze alle 11 voor het eerst ontmoet. Maar of deze ontmoeting echt hartelijk was, zal de volgende dagen pas blijken. Zeker wanneer Mike zal vernemen dat alle ex-loftbewoners hem nomineerden na advies van Javier.  

Big Boss mag loft betrekken
Na de confrontatie van de twee bewonersgroepen werd voor het eerst een 'Big Boss' verkozen. De bewoners moesten in de leefruimte alle 14 een naam  opgeven in het bijzijn van de andere bewoners. De bewoner met de meeste stemmen achter zijn of haar naam werd Big Boss. De eerste gelukkige werd Sandra en zij mocht meteen de loft betrekken. Later op de avond mag zij één medebewoner uitkiezen die haar een hele week gezelschap mag houden. Haar belangrijkste taak wordt het beheer van het volledige weekbudget. Sandra mag met andere woorden beslissen wat er aangekocht wordt voor haar of voor de benedenbewoners… Bovendien geniet de Big Boss van enkele cruciale privileges. Elke week zal er vanaf nu een nieuwe Big Boss verkozen worden.

Stroompanne in Vilvoorde
Zondagmiddag was er in een groot deel van Vilvoorde een stroompanne en die trof ook het Big Brother-huis aan de Medialaan. De bewoners merkten plots dat er geen elektriciteit meer was in het huis en trokken meteen de juiste conclusie : 'Big Brother' zit zonder stroom, dus de camera's werken niet… Bart en Nathalie maakten van de gelegenheid 'misbruik' om hun 'echtelijke verplichtingen te vervullen' en Sandra onthulde haar geheime opdracht om zich onpopulair te maken. Maar wat de bewuste bewoners vergeten waren, was dat Big Brother ook zonder registrerende camera's alles ziet wat in zijn huis gebeurd, met name door de geblindeerde camera-ramen. Bijgevolg riep hij zowel Bart en Nathalie als Sandra achteraf naar de Dagboekkamer. Daar werden ze met hun daden geconfronteerd en konden ze niets anders dan beamen… Voor Sandra krijgt de stroompanne op die manier een vervelend staartje. Omdat ze haar geheimhoudingsplicht doorbrak, werd ze automatisch genomineerd. En zelfs als 'Big Boss' kan ze deze nominatie niet ongedaan maken…

Vijftiende bewoner
De liveshow eindigde met een spannende cliffhanger. 'Big Brother' liet namelijk een vijftiende bewoner toe in zijn huis. Vlak voor de aftiteling dook de vriend van Kathleen op met pak en zak. Het lijkt erop dat er nu twee koppels een permanent in het huis mogen verblijven? Het is nu meer dan eens duidelijk dat 'Big Brother' nog lang niet al zijn geheimen heeft prijs gegeven.

Lees ook:
'Big Brother': Wie moet weg? Kenny, Nathalie of Sandra?
Website Evi uit 'Big Brother' online

Meer uitleg over de identiteit van deze extra bewoner in de daily van 'Big Brother', dinsdag 7 maart 2006 om 20.30 uur op KANAALTWEE. 

Dagelijks op de hoogte blijven over 'Big Brother'?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie méér tv wil. Abonneren kan via de link op de homepage of rechtstreeks via deze link. 

Bron: Persbericht KANAALTWEE/eigen berichtgeving

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice van Vlaanderen' - finale (VTM)

De vier finalisten zingen nog een laatste keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen. Wie wordt de nieuwe 'Voice van Vlaanderen'?

'The Voice van Vlaanderen', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 18:30
    Blokken
    07:50
    Journaallus
  • 18:00
    Sporza: EK Gymnastiek
    07:30
    Ketnet Junior
  • 18:40
    De Hoppers
    05:00
    Geen uitzending
  • 18:20
    Het Echte Leven in de ZOO NL
    05:25
    Geen uitzending
  • 17:25
    MasterChef Australië
    02:30
    Geen uitzending
  • 18:20
    The Goldbergs
    09:00
    Geen uitzending
  • 17:55
    Ultimate Police Interceptors
    09:05
    Geen uitzending
  • 18:35
    JAG
    07:45
    Beverly Hills, 90210
  • 18:00
    Sturm der Liebe
    06:00
    Joe
  • 18:05
    Stukken van mensen
    04:50
    Geen uitzending
  • 18:45
    NCIS: Los Angeles
    05:00
    Geen uitzending
  • 18:35
    Backroad Truckers
    02:45
    Sydney Harbour Force
  • 17:50
    MasterChef UK
    02:10
    Geen uitzending
  • 17:35
    Hailey Dean Mysteries: Death on Duty
    05:00
    Geen uitzending
  • 15:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 18:43
    Simple diy
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 18:05
    Ottolenghi's Mediterranean Feast
  • 18:30
    MIDMID
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 18:00
    Death in Paradise
    02:05
    Dickensian
  • 18:17
    EenVandaag
    02:26
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 18:30
    RegioNed
    02:36
    Nieuwsuur
  • 18:43
    Het Klokhuis
    02:31
    Sophie & Jeroen