'Big Brother Live': huwelijksaanzoek en exit Diana/Nicolas

donderdag 26 april 2007

Vandaag riep Big Brother zijn bewoners naar de Dagboekkamer voor nieuwe nominaties. De zussen Evelien en Hanne nomineerden Nathalie en Johan. Ook Martin, Véronique en Dennis nomineerden beide acteurs voor vertrek. Hendrik nomineerde Nicolas voor de tweede keer op rij. Blijkbaar klikt het niet echt tussen deze twee bewoners. Zijn tweede nominatie ging naar Diana en onbewust bepaalt Hendrik hierdoor op z'n eentje wie in aanmerking komt om nu maandag 30 april het Huis te verlaten.

A


cteurs Johan en Nathalie mochten immers zelf niet nomineren. Ze hadden beiden echter een zeer sterk vermoeden dat ze opnieuw genomineerd zouden zijn. Big Boss-en Diana en Nicolas mochten eveneens niet zelf nomineren, maar konden wel een naam van één van de genomineerden aanpassen. Dat deden ze niet. Ze besloten de keuze van de groep te respecteren. Ze waren niettemin verrast toen ze beiden bij de genomineerden bleken te zijn.  

De bewoners die de meeste stemmen hebben, zijn Johan en Nathalie. Maar aangezien zij acteurs zijn, kan de kijker hen niet wegstemmen. De bewoners die ook stemmen achter hun naam hebben zijn: Nicolas en Diana . Zij zijn eveneens genomineerd.  

De namen van de genomineerden die de bewonersgroep te horen krijgt, zijn dus: Johan, Nathalie, Diana en Nicolas. De kijker kan enkel stemmen op Diana en Nicolas. Dat belooft een bijzonder spannende exit te worden tussen de ex-geliefden.  

HET HUWELIJKSAANZOEK
Maandagavond belooft alvast een turbulente LIVE te worden want... niet alleen is Diana genomineerd. Ze is tevens jarig en kijkt uit naar een spetterend feest. Bovendien kreeg haar vriend Mirko van Big Brother de toestemming om haar ten huwelijk te vragen op een heel aparte manier, gebaseerd op een scène uit de film 'Love Actually'. Benieuwd of ze 'ja' zal zeggen. De kijker zal beslissen of ze haar eventuele verloving én haar verjaardag al dan niet in het huis mag vieren... 

'Big Brother Live', maandag 30 april 2007 om 21.15 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers