'Big Brother' gedaan voor Haris?

zaterdag 20 mei 2006

Het ziet er niet goed uit voor de Limburgse nar in het 'Big Brother'-huis. Als we de internetpolls mogen geloven is Haris aan zijn laatste uren in het beroemdste huis van Vlaanderen bezig. Vlaanderen is de grappen en grollen van de Limburgse kapper duidelijk beu.

O


pvallen is zijn motto en dat heeft hij de afgelopen weken duidelijk bewezen in 'Big Brother'. Haris, de Limburger met Griekse roots heeft zijn voor-en tegenstanders. Uit de verschillende internetpolls blijkt nu duidelijk dat het aantal tegenstanders zeer groot wordt. Zowel op de poll van KANAALTWEE als op de officiŽle website van 'Big Brother' moet Haris het onderspit delven. Het ziet er dus naar uit dat Kirsten, Kevin en David de finale zullen spelen.

Ook onze internetpoll is al zeer duidelijk. Stemmen kan nog altijd!

Wie moet vlak voor de finale vertrekken? STEM NU

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In EthiopiŽ ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers