'Big Brother': EXIT Nicolas

maandag 30 april 2007

Nicolas en Diana waren de twee genomineerden van vorige week. Ooit waren ze nog een koppel, maar ook al zaten ze in het huis constant bij elkaar, ze konden het nog steeds goed met elkaar vinden. Maandagavond scheidden hun wegen want Nicolas moest het huis verlaten.

De l

ive-show op maandagavond was deze week nog spannender dan anders en draaide vooral rond Diana. De grote vraag was of Diana op haar verjaardag het huis moest verlaten. En waarschijnlijk nog belangrijker: moest Diana haar verlovingsfeest buiten het 'Big Brother'-huis vieren? De kijkers hadden het lot in handen en vonden dat Nicolas weg moest.

'Big Brother' had Mirko, de vriend van Diana, toestemming gegeven om haar tijdens de live-show ten huwelijk te vragen. Diana gaf al meermaals aan dat ze met Mirko wilde trouwen als ze uit het huis kwam. Dat plan werd maandagavond licht gewijzigd want Mirko was haar al voor met zijn aanzoek. De grote vraag was natuurlijk of Diana 'ja' zou zeggen. Lang hoefde het publiek niet te wachten, want Diana gaf vol overtuigen een positief antwoord.

De grote vreugde van Diana stond in schril contrast met het vertrek van Nicolas. Nicolas is iemand die zich in het huis eerder op de achtergrond hield. Hij was dan ook erg verrast door zijn nominatie van vorige week. Toch heeft hij aan zijn deelname goede vrienden over gehouden.

Voor de andere bewoners gaat het avontuur gewoon verder. Ondertussen zitten de zij al meer dan 50 dagen in het 'Big Brother'-huis. De opdrachten worden voor hen alsmaar zwaarder en ze kunnen minder van elkaar verdragen. Benieuwd hoe dit de komende weken zal evolueren.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers