'Big Brother': EXIT Kenny

maandag 8 mei 2006

Het heeft niet mogen zijn. Vlaanderen heeft gekozen voor de enige overblijvende vrouw en liet Kenny vertrekken. Amper drie weken voor de finale moest de man uit Gent met zijn (sero)positieve boodschap het huis verlaten. Toch was Kenny uitermate tevreden.

'Mij

n doel is bereikt', aldus Kenny in de studio bij Walter Grootaers. Het spelen van de finale was voor Kenny van minder groot belang dan het doorbreken van het taboe rond HIV. Vlaanderen zag de afgelopen weken dat leven met een HIV-patiŽnt geen enkel probleem vormt.

Ondertussen spelen de vier musketiers hun tactisch spel verder. Hun doel is uiteindelijk om met 5 genomineerd te zijn. Of dit zal lukken hangt grotendeels af van Bart. Hij is door zijn medebewoners tot nieuwe 'Big Boss' verkozen en neemt opnieuw zijn maatje David mee naar de loft. Als Bart zijn vertrek echt meent, dan zal hij zichzelf wisselen met ťťn van zijn genomineerde vrienden of zelfs met Kirsten.

Eerder liet Bart al weten dat hij graag in de plaats van Kenny was vertrokken. Bart is van oordeel dat hij al veel bereikt heeft in het huis en dat een jongen als Kenny een plaats in de finale meer verdiende.

'Big Brother', dagelijks om 20.30 uur op KANAALTWEE.

Het laatste TV-nieuws in iedere dag in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief 'TV-Visie extra' via dit invulformulier. Een aanrader!

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers