'Big Brother': exit Ginie en Nathalie

woensdag 14 maart 2007

Het was vandaag al eerder te lezen op TV-Visie dat er een mogelijke exit kon zijn van de nichtjes Ginie en Nathalie. Vanavond zorgde KANAALTWEE voor een speciale live-uitzending waarin de twee nichtjes afscheid namen van het huis.

G


inie en Nathalie hadden het moeilijk met de opdrachten die 'Big Brother' hen oplegde. Zo moesten ze eerder deze week al het eten teruggeven en zelf voor eten zorgen. Ze moesten bijvoorbeeld slang, konijn of duif klaarmaken. Deze eetgewoonten en de zware proeven waren er te veel aan voor het duo, ze begonnen zich dan ook steeds meer rebels te gedragen.

Dinsdagavond besloten ze om eten uit de voorraadkamer te stelen en meteen te verorberen, dit tot grote ergernis van de andere bewoners. 'Big Brother' eiste dat het eten meteen weer werd teruggegeven en hen te straffen. Als straf werd voor elk ontvreemd goed, een bedrag afgetrokken van het weekbudget voor volgende week. 'Big Brother' stelde hen ook een ultimatum voor: blijven of vertrekken. Maar voor de dames stond hun besluit al vast. Woensdagavond verlieten ze vrijwillig het huis.

Terechte exit of niet? Reageer in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers