'Big Brother': exit Ginie en Nathalie

woensdag 14 maart 2007

Het was vandaag al eerder te lezen op TV-Visie dat er een mogelijke exit kon zijn van de nichtjes Ginie en Nathalie. Vanavond zorgde KANAALTWEE voor een speciale live-uitzending waarin de twee nichtjes afscheid namen van het huis.

G


inie en Nathalie hadden het moeilijk met de opdrachten die 'Big Brother' hen oplegde. Zo moesten ze eerder deze week al het eten teruggeven en zelf voor eten zorgen. Ze moesten bijvoorbeeld slang, konijn of duif klaarmaken. Deze eetgewoonten en de zware proeven waren er te veel aan voor het duo, ze begonnen zich dan ook steeds meer rebels te gedragen.

Dinsdagavond besloten ze om eten uit de voorraadkamer te stelen en meteen te verorberen, dit tot grote ergernis van de andere bewoners. 'Big Brother' eiste dat het eten meteen weer werd teruggegeven en hen te straffen. Als straf werd voor elk ontvreemd goed, een bedrag afgetrokken van het weekbudget voor volgende week. 'Big Brother' stelde hen ook een ultimatum voor: blijven of vertrekken. Maar voor de dames stond hun besluit al vast. Woensdagavond verlieten ze vrijwillig het huis.

Terechte exit of niet? Reageer in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers