Big Brother duikt op in 'Mijn Restaurant!'

woensdag 22 april 2009

Goed nieuws voor de fans van 'Mijn Restaurant!'. Vanaf nu maakt vtm het mogelijk om dagelijks mee te kijken in de kookpotten van de vijf restaurants. De commerciŽle zender geeft de kijker de mogelijkheid om via het internet de duo's te volgen.

E


nkele uren per dag kan Vlaanderen de vijf duo's op de voet volgen. De camera's lopen van 12.00 uur tot 15.00 uur en tussen 18.00 uur en 23.00 uur. Op woensdag zijn er geen uitzendingen, want dan is het de wekelijkse sluitingsdag van de restaurants.

Het is opmerkelijk dat vtm zijn kijkers de kans geeft om de beelden te zien zonder dat er wordt geknipt en gemonteerd. Toch geeft de zender niet alles prijs. 'Bij merkwaardige gebeurtenissen' behoudt vtm het recht om de livestreams even op zwart te zetten.

Volg ťťn van de vijf restaurants via deze link

Bron: GVA

 


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': Turnhout en Sint-Niklaas genomineerd!
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van AustraliŽ. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers