Big Brother duikt op in 'Mijn Restaurant!'

woensdag 22 april 2009

Goed nieuws voor de fans van 'Mijn Restaurant!'. Vanaf nu maakt vtm het mogelijk om dagelijks mee te kijken in de kookpotten van de vijf restaurants. De commerciŽle zender geeft de kijker de mogelijkheid om via het internet de duo's te volgen.

E


nkele uren per dag kan Vlaanderen de vijf duo's op de voet volgen. De camera's lopen van 12.00 uur tot 15.00 uur en tussen 18.00 uur en 23.00 uur. Op woensdag zijn er geen uitzendingen, want dan is het de wekelijkse sluitingsdag van de restaurants.

Het is opmerkelijk dat vtm zijn kijkers de kans geeft om de beelden te zien zonder dat er wordt geknipt en gemonteerd. Toch geeft de zender niet alles prijs. 'Bij merkwaardige gebeurtenissen' behoudt vtm het recht om de livestreams even op zwart te zetten.

Volg ťťn van de vijf restaurants via deze link

Bron: GVA

 


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': Turnhout en Sint-Niklaas genomineerd!
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eťn.

Dossiers