'Big Brother'-baby beperkt op televisie

dinsdag 28 februari 2006

De wet op de kinderarbeid beperkt de aanwezigheid van de 'Big Brother'-baby op het Vlaamse scherm. Als de zwangere Kathleen nog terug mag keren in het huis en daar ook bevalt, dan mag de baby slechts een paar uur in beeld komen.

I


n Nederland mocht de 'Big Brother'-baby twee uur per dag op televisie komen, maar in België is de wet veel strenger. De Arbeidsinspectie rekent op een snelle exit na de geboorte van de baby. Om niet te snel aan het maximum aantal uren te komen, zullen er ook dagen zijn dat de baby niet in beeld komt.

Waarschijnlijk moet er ook nog een afgeschermde ruimte voor de baby komen in het huis. Maar aandachtige kijkers zagen gisteren al hoe Kathleen werd na haar exit werd ondergebracht in een soort van appartement boven het 'Big Brother'-huis. Deze speciale ruimte zal waarschijnlijk ook dienen als 'extra' ruimte voor de toekomstige moeder en haar kind.

Dagelijks op de hoogte blijven over 'Big Brother'?  Kies dan nu voor 'TV-Visie extra', de nieuwsbrief voor wie méér tv wil. Abonneren kan via de link op de homepage of rechtstreeks via deze link.

Bron: HLN

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers