'Big Brother'-acteurs nu al ontmaskerd?

zaterdag 7 april 2007

Zijn de bewoners 'Big Brother' weer te snel af? Vannacht is duidelijk geworden dat een groot deel van de bewoners vermoeden dat enkele van de nieuwe bewoners acteurs zijn... Is het spel voor Nathalie en Johan al afgelopen voor het begonnen is?

'Big

Brother' trakteerde de vrouwelijke bewoners vannacht op een feestje in de loft. Geen feestje zonder alcohol... en al snel kwamen de tongen los. Nieuwkomer Veronique gooide het gerucht in de groep. Zij twijfelt aan de oprechtheid van Teresa, Johan en Nathalie. Volgens haar zijn twee van deze bewoners ingehuurd door 'Big Brother'.

Ook de volgende morgen blijven de bewoners twijfelen aan het verhaal van Veronique. Virginie, Dennis, Hendrik, Nicolas en Johan praatten nog even na, maar als snel lijkt Johan de anderen te kunnen overtuigen van het tegendeel. Benieuwd of Nathalie en Johan nog lang 'incognito' kunnen overleven in het 'Big Brother'-huis...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers