'Big Brother'-acteurs nu al ontmaskerd?

zaterdag 7 april 2007

Zijn de bewoners 'Big Brother' weer te snel af? Vannacht is duidelijk geworden dat een groot deel van de bewoners vermoeden dat enkele van de nieuwe bewoners acteurs zijn... Is het spel voor Nathalie en Johan al afgelopen voor het begonnen is?

'Big

Brother' trakteerde de vrouwelijke bewoners vannacht op een feestje in de loft. Geen feestje zonder alcohol... en al snel kwamen de tongen los. Nieuwkomer Veronique gooide het gerucht in de groep. Zij twijfelt aan de oprechtheid van Teresa, Johan en Nathalie. Volgens haar zijn twee van deze bewoners ingehuurd door 'Big Brother'.

Ook de volgende morgen blijven de bewoners twijfelen aan het verhaal van Veronique. Virginie, Dennis, Hendrik, Nicolas en Johan praatten nog even na, maar als snel lijkt Johan de anderen te kunnen overtuigen van het tegendeel. Benieuwd of Nathalie en Johan nog lang 'incognito' kunnen overleven in het 'Big Brother'-huis...

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers