'Big Brother 2007' officieel van start

donderdag 8 maart 2007

Donderdagavond werd op KANAALTWEE de aftrap gegeven voor een nieuwe reeks van 'Big Brother'. Deze reeks heeft niet alleen een nieuwe presentatrice, maar bevat ook nog enkele andere verrassende elementen. De kandidaten zijn klaar voor 'zero privacy' in het huis waar zelfs gedachten niet meer veilig zijn.

N


iet Sandrine, maar Kelly Pfaff is de nieuwe rechterhand van Walter Grootaers. Samen zullen ze gedurende dertien weken verslag uitbrengen over het leven in het beroemdste huis van Vlaanderen.

Twee dagen geleden mochten vijf bewoners al hun opwachting maken in het 'Big Brother'-huis, twee dagen vroeger dan ze zelf hadden gedacht. Hun entree hadden ze zich wellicht anders voorgesteld maar 'Big Brother' doet niets liever dan zijn bewoners verrassen. Bij het binnenkomen werden de bewoners vastgegrepen door gemaskerde mannen en werd hun kleding volledig versnipperd door een machine.

Wat die vijf bewoners niet wisten, was dat twee gemaskerde mannen hun medebewoners zijn. Na deze onthulling zaten al zeven mensen opgesloten in het huis. Daarna was het tijd voor de andere bewoners. Alle personen die nu al in het huis zaten, hebben een partner. 'Big Brother' legde hen de taak op om zich te verkleden als gemaskerde man om zo hun partner te gaan ontvoeren. De partners beleefden de schrik van hun leven maar waren blij om als koppel in het 'Big Brother'-huis te zitten. Nog steeds ontbraken er twee bewoners. Zij werden er pas in de liveshow bijgehaald.

Nu alle bewoners in het huis zaten, was het tijd om bekend te maken wat het prijzengeld is. De winnaar van 'Big Brother' kan met 500.000 Euro naar huis gaan. Het is wel belangrijk om de nadruk op 'kan' te leggen, want per leugen gaat er wat van het prijzengeld af. Om te zien of er wel degelijk gelogen wordt, heeft 'Big Brother' de grote middelen ingezet. Zo wordt er gebruik gemaakt van een leugen- en emotiedetector. Dit toestel herkent aan de stem of iemand staat te liegen of niet.

De veertien bewoners zijn allemaal klaar voor 92 dagen 'zero privacy' in het 'Big Brother'-huis.

Wat vond jij van de kick off? Het eerste naakt? Of wie zijn de acteurs?  Reageer in het TV-Visie Forum!

Bekijk de livestreams van 'Big Brother' via KANAALTWEE.be.

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers