Bekend gezicht duikt terug op in 'Familie' - VIDEO

woensdag 11 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Een blij weerzien vanavond in 'Familie'. Jonas (gespeeld door David Cantens) is terug van weggeweest en maakt zijn opwachting ten huize Benny Coppens (Roel Vanderstukken).

Het vriendenduo Jokke & Bekke is dus na lange tijd eindelijk terug herenigd.  Jonas belandde achter de tralies nadat hij samen met Benny een overval pleegde op een tankstation, in de hoop zo diens gokschulden te kunnen aflossen. Dankzij penitentiair verlof is hij nu terug op vrije voeten.


Jonas moet echter snel een job zien te vinden, wil hij kans maken op een voorwaardelijke vrijlating. En daarvoor rekent hij op de hulp van zijn goede vriend Benny. Maar staat die wel te springen voor de plannen die Jonas smeedt?


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde is niet altijd makkelijk, dat merkt een groep jonge mensen. Zo moet Gigi nog veel leren over het 'nieuwe' daten en kan Anna niet kiezen tussen een getrouwde man en een aardige, maar saaie jongen. Beth en Neil hebben al jaren een relatie, maar Neil weigert met haar te trouwen. Janine heeft zo haar eigen problemen, zij vraagt zich af of haar man wel trouw is.

'H's Just Not That Into You', film uit 2009 met oa. Jennifer Aniston, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers