Bedrog van Véronique ontaardt in fikse vechtpartij - VIDEO

maandag 18 november 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

De onverwachte wraakactie van Véronique (Sandrine André) ging vorige week fel over de tongen bij de 'Familie'-fans. Zij bracht immers de nacht door met haar bijna ex-man Mathias (Peter Bulckaen) en bedroog zo haar verloofde Lars (Kürt Rogiers).

Dat bedrog kreeg in de aflevering van maandag een staartje. Lars kon zijn jaloezie niet bedwingen en ging Mathias te lijf in de Jan & Alleman. De confrontatie ontaarde in een fikse vechtpartij, waarbij de twee elkaar een paar stevige vuistslagen uitdeelden. Hoe het nu verder moet tussen de twee liefdesrivalen wordt de komende dagen duidelijk in 'Familie'.vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers