Bart Peeters eerste afvaller finaleweek 'De Allerslimste Mens'

maandag 24 januari 2011

Wie wordt 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? Bart Peeters alvast niet. In een weinig spannende kick-off van de finaleweek verloor Bart Peeters het finalespel van Stany Crets.

Steven Van Herreweghe zette de finaleweek goed in. Hij blijft stevig zitten, klaar om dinsdagavond Bert Kruismans voorbij te steken. Bart Peeters, de invaller voor Bart De Wever, werd samen met Stany Crets naar het finalespel gestuurd.


Pas daar werd er even tactisch gespeeld, al was ook dat niet de beste zet van Stany Crets. Terwijl Bart Peeters strandde op één seconde, liet ook Crets zich zakken tot één seconde. Dat was niet helemaal nodig, want hij had perfect kunnen stoppen op 30 seconden. Bart Peeters had dan twee goede antwoorden moeten geven op één seconde om hem eruit te spelen. Dat gebeurde dus niet en Stany Crets gaf één goed antwoord op de laatste vraag. Exit Bart Peeters.

Dinsdagavond nemen Stany Crets en Steven Van Herreweghe het op tegen Bert Kruismans. Juryleden van dienst zijn Adriaan Van den Hoof en Guy Mortier.

Wie wordt volgens u 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? Eva, Stany, Steven, Bert of Ben? Stem NU op jouw favoriet in onze POLL!

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers