Bart De Pauw maakt programma met de broers Boxy

donderdag 29 september 2016

Koeken Troef!, het productiehuis van Bart De Pauw werkt aan een nieuw programma met Stefan en Kristof Boxy voor VIER. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De Boxy-broers maakten furore als jurylid in 'Mijn Pop-uprestaurant!' en in het voorjaar waren ze nog te zien in hun eigen programma op Vitaya. Daarin gingen ze bij BV's op bezoek en kookten achteraf een menu voor hen.


Nu verkassen de tweelingbroers dus naar VIER. Koeken Troef! is in volle voorbereiding voor het nieuwe programma. Over de inhoud is vooralsnog niet bekend.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers