Bart De Pauw geen zaakvoerder meer van Koeken Troef!

woensdag 7 februari 2018
Foto: © VRT

Bart De Pauw heeft een stap opzij gezet als mede-zaakvoerder bij het productiehuis Koeken Troef! Dat blijkt uit een afschrift uit het Belgisch Staatsblad. Het nieuws is door het bedrijf ook bevestigd.

Koeken Troef! werd in 2008 door Bart De Pauw opgericht, samen met Helen Perquy. Zij stapte op in 2012. De zakelijke leiding werd daarna opgenomen door De Pauw's echtgenote Inès De Vos. Bart De Pauw was het creatieve brein bij het bedrijf.


De tv-maker kwam vorig jaar in opspraak na verschillende klachten over seksuele intimidatie. Hij werd door de VRT meteen afgevoerd als schermgezicht. Ook zijn quiz 'Twee tot de Zesde Macht', gemaakt door Koeken Troef!, verdween per direct van het Eén-scherm.

Koeken Troef! reageert kort in een persbericht. Een medewerkster stelt dat 'hij dit uitsluitend heeft gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier. Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling.'

Het is niet bekend of Bart De Pauw alsnog op een andere manier bij Koeken Troef! betrokken blijft.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers