Bart De Pauw geen zaakvoerder meer van Koeken Troef!

woensdag 7 februari 2018
Foto: © VRT

Bart De Pauw heeft een stap opzij gezet als mede-zaakvoerder bij het productiehuis Koeken Troef! Dat blijkt uit een afschrift uit het Belgisch Staatsblad. Het nieuws is door het bedrijf ook bevestigd.

Koeken Troef! werd in 2008 door Bart De Pauw opgericht, samen met Helen Perquy. Zij stapte op in 2012. De zakelijke leiding werd daarna opgenomen door De Pauw's echtgenote Inès De Vos. Bart De Pauw was het creatieve brein bij het bedrijf.


De tv-maker kwam vorig jaar in opspraak na verschillende klachten over seksuele intimidatie. Hij werd door de VRT meteen afgevoerd als schermgezicht. Ook zijn quiz 'Twee tot de Zesde Macht', gemaakt door Koeken Troef!, verdween per direct van het Eén-scherm.

Koeken Troef! reageert kort in een persbericht. Een medewerkster stelt dat 'hij dit uitsluitend heeft gedaan omwille van de sereniteit in gans dit dossier. Ook wij van Koeken Troef! streven dit na en we zullen ons dan ook beperken tot deze mededeling.'

Het is niet bekend of Bart De Pauw alsnog op een andere manier bij Koeken Troef! betrokken blijft.

Bron: hln.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers