Barbara Sarafian vertolkt nieuw personage in 'Professor T.'

zaterdag 3 september 2016

Zes maanden nadat hij zich vrijwillig heeft laten opnemen, verlaat professor T. (Koen De Bouw) de psychiatrische instelling. En hoewel hij ongetwijfeld haar moeilijkste patiŽnt was, wil psychiater Gijselbrecht (Barbara Sarafian) hem niet zo maar laten gaan.

T. krijgt van haar enkele heel bijzondere – en voor hem vreselijke – opdrachten.


Annelies Donckers (Ella Leyers) verwelkomt intussen een nieuwe collega, John Van Humbeeck (Steve Geerts). Dat gebeurt echter niet van harte. De zorgen om haar vriend en collega Daan (Bart Hollanders) en om haar steeds zieker wordende vader (Gène Bervoets) eisen een grote tol. Gelukkig kan Annelies weer op de excentrieke professor rekenen om de meest complexe misdrijven op te lossen.

Aflevering 1
Ondanks het verzet van zijn psychiater, dokter Gijselbrecht, verlaat professor T. na zes maanden de psychiatrische instelling. Dokter Gijselbrecht dringt er wel op aan dat hij regelmatig bij haar therapie komt volgen. Ook inspecteur Daan De Winter begint na zijn revalidatie opnieuw te werken. Hij moet al snel ervaren dat politiewerk in een rolstoel niet evident is. Dat Annelies Donckers zich schuldig voelt voor wat hem is overkomen, helpt niet echt. Bovendien moeten zij een aantal vreemde sterfgevallen onderzoeken.

Professor T.: vanaf zondag 4 september om 21.35 uur op Eén

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers