Barbara Sarafian vertolkt nieuw personage in 'Professor T.'

zaterdag 3 september 2016

Zes maanden nadat hij zich vrijwillig heeft laten opnemen, verlaat professor T. (Koen De Bouw) de psychiatrische instelling. En hoewel hij ongetwijfeld haar moeilijkste patiŽnt was, wil psychiater Gijselbrecht (Barbara Sarafian) hem niet zo maar laten gaan.

T. krijgt van haar enkele heel bijzondere – en voor hem vreselijke – opdrachten.


Annelies Donckers (Ella Leyers) verwelkomt intussen een nieuwe collega, John Van Humbeeck (Steve Geerts). Dat gebeurt echter niet van harte. De zorgen om haar vriend en collega Daan (Bart Hollanders) en om haar steeds zieker wordende vader (Gène Bervoets) eisen een grote tol. Gelukkig kan Annelies weer op de excentrieke professor rekenen om de meest complexe misdrijven op te lossen.

Aflevering 1
Ondanks het verzet van zijn psychiater, dokter Gijselbrecht, verlaat professor T. na zes maanden de psychiatrische instelling. Dokter Gijselbrecht dringt er wel op aan dat hij regelmatig bij haar therapie komt volgen. Ook inspecteur Daan De Winter begint na zijn revalidatie opnieuw te werken. Hij moet al snel ervaren dat politiewerk in een rolstoel niet evident is. Dat Annelies Donckers zich schuldig voelt voor wat hem is overkomen, helpt niet echt. Bovendien moeten zij een aantal vreemde sterfgevallen onderzoeken.

Professor T.: vanaf zondag 4 september om 21.35 uur op Eén

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garÁon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers