Avant-première 'Callboys 2' in de bioscoop

maandag 29 juli 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het nieuwe, tweede, seizoen van 'Callboys' werd al door VIER aangekondigd voor dit najaar. Maar al op 21 augustus kunnen fans van de serie terecht in Kinepolis voor een exclusieve avant-première.

Dit najaar is het langverwachte tweede seizoen van 'Callboys' te zien op VIER. En op 21 augustus worden in Kinepolis alvast drie afleveringen in avant-première vertoond, in aanwezigheid van de cast.


In 'Callboys 2' heeft Jeremy, de tweelingsbroer van de overleden Jay, diens plaats ingenomen. De rol wordt ook nog gewoon vertolkt door Rik Verheye. Ook de andere castleden zijn weer van de partij. Dat zijn Bart Hollanders, Stef Aerts en Matteo Simoni. De vaste cast wordt aangevuld met enkele nieuwe gezichten.

Een precieze uitzenddatum van 'Callboys 2' is er voolopig nog niet.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Bekijk de eerste beelden van 'Callboys 2' - VIDEO

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Venetië, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben beïnvloed. In Albanië wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azië. In Cappadocië verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op Eén.

Dossiers