Avant-première 'Callboys 2' in de bioscoop

maandag 29 juli 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

Het nieuwe, tweede, seizoen van 'Callboys' werd al door VIER aangekondigd voor dit najaar. Maar al op 21 augustus kunnen fans van de serie terecht in Kinepolis voor een exclusieve avant-première.

Dit najaar is het langverwachte tweede seizoen van 'Callboys' te zien op VIER. En op 21 augustus worden in Kinepolis alvast drie afleveringen in avant-première vertoond, in aanwezigheid van de cast.


In 'Callboys 2' heeft Jeremy, de tweelingsbroer van de overleden Jay, diens plaats ingenomen. De rol wordt ook nog gewoon vertolkt door Rik Verheye. Ook de andere castleden zijn weer van de partij. Dat zijn Bart Hollanders, Stef Aerts en Matteo Simoni. De vaste cast wordt aangevuld met enkele nieuwe gezichten.

Een precieze uitzenddatum van 'Callboys 2' is er voolopig nog niet.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Bekijk de eerste beelden van 'Callboys 2' - VIDEO

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers