An Lemmens was donderdag de VTM-omroepster van dienst

donderdag 31 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Donderdag om iets voor 19.00 uur nam de voorlaatste omroepster plaats voor de iconische wolkenachtergrond. Het was An Lemmens die de kijker door de programma's van de avond mocht loodsen.

An mocht bovendien een gloednieuw VTM-programma aankondigen: de start van 'De Wereld Rond met 80-jarigen'. Morgen - op de verjaardag van VTM zelf - wordt de omroepsterweek afgesloten met één van dé coryfeeën uit 30 jaar VTM: Anne De Baetzelier. Zij keert na jaren nog eens terug als omroepster en zal op de feestelijke dag onder andere de grote verjaardagsshow 30 jaar VTM aankondigen. Die gaat meteen na 'Familie', om 20.40 uur, van start.


DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers