An en Mike genomineerd in 'Big Brother'

donderdag 13 april 2006

De Big Brother-bewoners hebben zonet elk twee namen van medebewoners moeten opgeven voor nominatie. An en Mike, waren de namen die het meeste vielen. Zij zijn bijgevolg beiden genomineerd. En van deze twee Big Brother-bewoners zal maandag het huis moeten verlaten.

A


n is momenteel Big Boss en koos voor Mike als haar gezel in de loft. En van hen zal zijn of haar verblijf in het Big Brother-huis dus in 'luxe' kunnen beindigen.

Sinds het vertrek van Sandra wordt het nu duidelijk dat er zich binnen het huis nominatie-kliekjes beginnen vormen. Vooral Haris, David, Bart en hun nieuwe 'partner in crime' Kevin, die sinds het vertrek van Sandra plots oog heeft voor het spel, vormen n front. Ze kozen allevier voor An en Mike. Ze willen Mike er liever niet meer bij en ook An kan op weinig sympathie van hun kant rekenen. Zij willen alle vier resoluut gaan voor de eindoverwinning, zonder dat met zoveel woorden toe te geven. Maar of hun 'tactiek' de juiste is, zal nog moeten blijken

Ook Mike en Kenny delen dezelfde mening over wie naar huis moet : voor hen is het of Kevin of Audrey. En ook Audrey en Kirsten duwen aan dezelfde kar : als het van hen afhing moeten Haris en Bart gaan. Mike en Kenny zijn er duidelijk niet in geslaagd om Audrey en Kirsten te 'benvloeden' bij hun stemgedrag. Had dit viertal eveneens 'afspraken' gemaakt, dan waren er wellicht vier genomineerden. Voorlopig dus 1-0 voor het kamp van David, die zich volgens velen 'oppermachtig' voelt maar niettemin geen enkele nominatie achter zijn naam heeft

Wie koos voor wie?

BEWONER - NOMINATIE 1 - NOMINATIE 2
 
Kirsten - Haris - Bart

Audrey - Haris - Bart

David - An - Mike

Mike - Kevin - Audrey

Kenny - Kevin - Audrey

Kevin - An - Mike

Bart - An - Mike

Haris - An - Mike
 
De huidige Big Boss, An, moest niet nomineren. Zij had wel de macht om n van de genomineerde namen te wijzigen. Dat deed ze niet, ondanks het feit dat ze zelf n van de genomineerden is en ze dus probleemloos haar eigen vel had kunnen redden. Ze deed dit niet omdat ze beseft dat de groep dan weet dat ze haar eigen naam veranderd heeft en dan wordt de komende week in het huis een hel.  Ze zou de naam van Mike kunnen veranderen maar om dezelfde reden deed ze dat niet.  Ze heeft er lang over zitten twijfelen, maar uiteindelijk legt ze zich neer bij de keuze van de groep. 

'Big Brother', dagelijks om 20.30 uur op KAN?AALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers