'American Princess' komt dit najaar terug op Vitaya

donderdag 14 augustus 2008

De ultieme transformatieshow is terug van weg geweest! Welk meisje droomt er niet van om prinses te worden? Twaalf Amerikaanse meisjes krijgen de kans van hun leven om te voelen hoe het is om een prinses te zijn. Ze worden overgevlogen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze leren hoe ze zich als echte prinsessen moeten gedragen.

P


resentatrice en dochter van prinses Elizabeth van Joegoslavi, Catherine Oxenberg, Paul Burrell, de voormalige butler van prinses Diana, en etiquettecoach Jean Broke-Smith begeleiden de meisjes op weg naar die royaltydroom. De winnares krijgt een Britse titel, een diamanten tiara, een dans met een echte Europese prins en 50.000 $ prijzengeld!

'American Princess' is er terug vanaf 2 september 2008 elke dinsdag om 21.50 uur.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers