'Allerslimste Mens' ruilt Linda De Win voor Ivan De Vadder

woensdag 12 januari 2011

Exit Linda De Win. Net zoals Bart De Wever mag zij terugkeren naar de Wetstraat. Met amper drie deelnames aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld' zit er echter geen finaleweek voor haar in. Steven Van Herreweghe werd 'Slimste Mens' voor n dag met een monsterscore.

Geen finaleweek dus voor VRT-journaliste Linda De Win. De journaliste gebruikte voor het eerst een bril tijdens haar 'Slimste Mens'-avontuur. Het leverde haar wel extra seconden op tijdens de fotoronde, maar een eindoverwinning zat er niet in. Die ging naar Steven Van Herreweghe die met 511 seconden een seizoensrecord neerzette.


Linda De Win en nieuwkomer Koen Fillet waren dus veroordeeld tot het finalespel. De radiopresentator snoepte op een gezapig tempo aan de seconden van De Win. Tot de laatste seconde bleef het echter spannend. Pas in zijn allerlaatste seconde wist Fillet een tweede premier van Nederland op te sommen, genoeg om Linda De Win naar huis te sturen.

Maar de VRT-nieuwsredactie blijft op de afspraak. Linda De Win wordt ingeruild voor 'Zevende Dag'-man Ivan De Vadder. Hij moet het donderdagavond dus opnemen tegen Koen Fillet en Steven Van Herreweghe.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers