'Allerslimste Mens' ruilt Linda De Win voor Ivan De Vadder

woensdag 12 januari 2011

Exit Linda De Win. Net zoals Bart De Wever mag zij terugkeren naar de Wetstraat. Met amper drie deelnames aan 'De Allerslimste Mens ter Wereld' zit er echter geen finaleweek voor haar in. Steven Van Herreweghe werd 'Slimste Mens' voor n dag met een monsterscore.

Geen finaleweek dus voor VRT-journaliste Linda De Win. De journaliste gebruikte voor het eerst een bril tijdens haar 'Slimste Mens'-avontuur. Het leverde haar wel extra seconden op tijdens de fotoronde, maar een eindoverwinning zat er niet in. Die ging naar Steven Van Herreweghe die met 511 seconden een seizoensrecord neerzette.


Linda De Win en nieuwkomer Koen Fillet waren dus veroordeeld tot het finalespel. De radiopresentator snoepte op een gezapig tempo aan de seconden van De Win. Tot de laatste seconde bleef het echter spannend. Pas in zijn allerlaatste seconde wist Fillet een tweede premier van Nederland op te sommen, genoeg om Linda De Win naar huis te sturen.

Maar de VRT-nieuwsredactie blijft op de afspraak. Linda De Win wordt ingeruild voor 'Zevende Dag'-man Ivan De Vadder. Hij moet het donderdagavond dus opnemen tegen Koen Fillet en Steven Van Herreweghe.

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers