Afscheid van 'Man Bijt Hond' (deel 6) - filmpje!

vrijdag 1 juni 2012

Op vrijdag 1 juni wordt definitief de laatste aflevering van 'Man Bijt Hond' uitgezonden op En. Het pittige actualiteitenmagazine verhuist naar VT4, waar het als wekelijks magazine verder zal lopen. Maar TV-Visie wil toch graag eens terugblikken op de afgelopen 15 jaar. En dat doen we, hoe kan het ook anders, met de leukste filmpjes.

Eugène uit Liedekerke is een begrip geworden in Vlaanderen. Het is één van de fragmenten uit 'Man Bijt Hond' die wereldwijd gegaan zijn. De man en zijn piepkleine garage werd een miljoennhit op videosite Youtube. En in 2010 werd het door de bezoekers van TV-Visie zelfs verkozen tot meest opvallende (tv-)nieuwsfeit van het jaar. Geniet nog even mee...
Lees ook:
Afscheid van 'Man Bijt Hond' (deel 5) - filmpje!

DOSSIER: Afscheid van 'Man Bijt Hond'

volledig dossier
manbijthond

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers