Adil El Arbi verleent stem aan nieuwe VTM KIDS-reeks

zondag 2 september 2018
Foto: VTM KIDS - © MEDIALAAN 2018

'Elvis & Benny', vanaf maandag 3 september bij VTMKZOOM en in het kidsblok bij VTM, is een nieuwe, vrolijk absurde animatiereeks over de hyperactieve Elvis en zijn beste maatje Benny.

Adil El Arbi, bekend van o.a. zijn films 'Patser' en 'Black', kroop voor één keer niet in de regisseursstoel, maar verleende zijn stem aan enkele personages. Zo speelt hij een leger 'crazy' zombies, een uit de kluiten gewassen tyrannosaurus en een musketier die ten strijde trekt tegen de aartsvijand van Elvis en Benny.


Adil: 'Ik ken Stef Wouters, de bedenker van de reeks, al lang. Samen met hem maakten Bilall en ik onze eerste sketchserie 'Bergica'. Daar zaten al animaties in en daaruit is de nieuwe reeks 'Elvis & Benny' voortgevloeid. Het is dus great dat hij aan mij heeft gedacht om enkele rollen in te spreken. Dat was fun! Love & peace for 'Elvis & Benny', man!'

Elvis & Benny beleven allerlei wilde avonturen in een woestijnachtige fantasiewereld. Elvis is overenthousiast, avontuurlijk en naïef. Benny is een luie, slome vis met benen. Het liefst van al zit hij thuis een boek te lezen, maar wordt hij door Elvis tot andere plannen gedreven. Samen met Babette, een transformeerbare gele badeend, wonen ze in een vuurtoren. De bevallige Toucane, een zeemeer-merrie, is de love interest van Elvis en Benny. Ze woont boven de twee vrienden in de vuurtoren. Als hobby knutselt ze robots. Sandy, een blauwe woestijnhaaskreeft, is de aartsvijand van iedereen. Hij woont onder de grond, maar komt bij de minste trillingen boven in een poging iemand op te eten.

'Elvis en Benny', vanaf maandag 3 september elke weekdag om 17.35 uur bij VTMKZOOM en om 7.55 in het VTM KIDS-blok.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers