Actrice Paula Sleyp overleden

dinsdag 12 november 2019
Foto: VTM - VMMa 2010

Paula Sleyp, vooral bekend als 'Oma Paula' in de kinderserie 'Sesamstraat' is maandag overleden. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De actrice had al enkele jaren te maken met gezondheidsproblemen.

Paula Sleyp maakte haar debuut op televisie als roddeltante Liza in de legendarische VRT-jeugdserie 'Kapitein Zeppos', maar echt bekend werd ze pas als 'Oma Paula' in 'Sesamstraat'. Aan dat programma, dat zondag zijn vijftigste verjaardag vierde, werkte ze maar liefst 28 jaar mee.
Verder acteerde ze ook in bekende Vlaamse series als 'Wittekerke' en 'Postbus X', naast gastrollen in 'Familie', 'Lili en Marleen', 'Thuis', 'Witse', en ten slotte 'Hallo België'.
In 2010 kondigde ze wegens gezondheidsproblemen haar afscheid als actrice aan. Paula Sleyp werd 88 jaar.

Bron: Het Nieuwsblad


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers