3.6 miljoen Euro voor HOOP.

donderdag 22 december 2005

Gisteren kon je op de verschillende radiostations en op VTM en En speciale programma's beluisteren en bekijken ten voordele van 'HOOP voor Pakisten'. De opbrengt bedroeg 3.6 miljoen euro.

'


HOOP' kwam er op initiatief van Vlaams minister van Media Geert Bourgeois voor de slachtoffers van de aardbeving van Pakistan. De Pakistan show HOOP was een sobere talkshow waarin vooral de nadruk lag op informeren van de kijkers.

Vlaams minister van Media Geert Bourgeois was tevreden met dit resultaat en ook over de inzet van de verschillende Vlaamse media die meehielpen om deze actie op het getouw te zetten. De actie HOOP eindigt niet met deze show maar loopt nog enkel weken door. Via 0800/30201 kan je nog steeds storten voor Pakistan, je kan ook op 0800/30201 terecht als je zelf een actie wenst te ondernemen voor Pakistan.

Bron : VRTnieuws.net

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers