3.6 miljoen Euro voor HOOP.

donderdag 22 december 2005

Gisteren kon je op de verschillende radiostations en op VTM en En speciale programma's beluisteren en bekijken ten voordele van 'HOOP voor Pakisten'. De opbrengt bedroeg 3.6 miljoen euro.

'


HOOP' kwam er op initiatief van Vlaams minister van Media Geert Bourgeois voor de slachtoffers van de aardbeving van Pakistan. De Pakistan show HOOP was een sobere talkshow waarin vooral de nadruk lag op informeren van de kijkers.

Vlaams minister van Media Geert Bourgeois was tevreden met dit resultaat en ook over de inzet van de verschillende Vlaamse media die meehielpen om deze actie op het getouw te zetten. De actie HOOP eindigt niet met deze show maar loopt nog enkel weken door. Via 0800/30201 kan je nog steeds storten voor Pakistan, je kan ook op 0800/30201 terecht als je zelf een actie wenst te ondernemen voor Pakistan.

Bron : VRTnieuws.net

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De succesvolle spoedarts Vanessa Turner woont al enkele jaren in Los Angeles. Dit jaar wil ze de kerstdagen voor het eerst sinds lang nog eens bij haar familie doorbrengen en ze keert terug naar haar geboortestadje. Daar krijgt ze te horen dat haar vader Bruce, een huisarts, besloten heeft om zijn praktijk stop te zetten. Stilletjes hoopt hij dat Vanessa de praktijk zal verderzetten. Bovendien krijgt Vanessa opnieuw gevoelens voor haar grote jeugdliefde Mitch. Dit alles plaatst haar voor een groot dilemma: terugkeren naar Los Angeles en daar een mooie promotie binnenhalen, of in haar geboortedorp blijven en een nieuw leven opbouwen.

'The Christmas Cure', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers