3.6 miljoen Euro voor HOOP.

donderdag 22 december 2005

Gisteren kon je op de verschillende radiostations en op VTM en En speciale programma's beluisteren en bekijken ten voordele van 'HOOP voor Pakisten'. De opbrengt bedroeg 3.6 miljoen euro.

'


HOOP' kwam er op initiatief van Vlaams minister van Media Geert Bourgeois voor de slachtoffers van de aardbeving van Pakistan. De Pakistan show HOOP was een sobere talkshow waarin vooral de nadruk lag op informeren van de kijkers.

Vlaams minister van Media Geert Bourgeois was tevreden met dit resultaat en ook over de inzet van de verschillende Vlaamse media die meehielpen om deze actie op het getouw te zetten. De actie HOOP eindigt niet met deze show maar loopt nog enkel weken door. Via 0800/30201 kan je nog steeds storten voor Pakistan, je kan ook op 0800/30201 terecht als je zelf een actie wenst te ondernemen voor Pakistan.

Bron : VRTnieuws.net

DOSSIER: Hoop: benefiet voor Pakistan

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers