Moora Vander Veken neemt pauze in 'Thuis' en verhuist voor een jaar naar Londen

maandag 30 september 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

Moora Vander Veken zal vanaf dit najaar even niet meer te zien zijn in 'Thuis'. Ze heeft beslist om haar professionele leven in Vlaanderen even on hold te zetten om masterclasses in screen acting te gaan volgen in Londen.

Moora speelt al sinds 2014 mee in Thuis als Olivia Hoefkens.


Moora: 'In Londen zijn er heel wat masterclasses en hoog aangeschreven theateropleidingen. Ik wil als persoon en ook als actrice groeien. Even afstand nemen van het dagdagelijkse en de tijd nemen om te groeien. Ik kan me er onderdompelen in cursussen en opleidingen die gegeven worden door de beste acteurs en docenten uit Engeland. Daar kijk ik echt naar uit! Enkele maanden keihard leren en me laten inspireren, om daarna met al die extra bagage terug naar Vlaanderen te komen. Ik ben heel blij dat de producers van Thuis me die tijd gunnen en de kans geven. En ja, het is echt wel de bedoeling om na dat kleine jaar de draad terug op te pikken als Olivia in 'Thuis'.

Moora's personage Olivia zal dus ook even niet te zien zijn in 'Thuis'. Hoe deze verhaallijn zal lopen, kunnen de kijkers later ontdekken.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers